ponedeljek, 9. marec 2009

VEGE kuharski tečaj

22. 3. 2009 bo potekal vege kuharski tečaj na temo VEDSKA KUHINJA II. Zopet se bomo poglobili v starodavne modrosti s področja prehranjevanja in zdravega življenja. Obetajo se nam vrhunski kulinarični užitki!
Tečaj Vedska kuhinja II je primeren tako za začetnike kot za poznavalce. Kot ponavadi bomo začeli z uvodnim delom, o hrani in jedeh samih, spoznali bomo nove začimbe. Nato se bomo preselili v kuhinjo na praktični del. Saj vemo kako to gre - delo po skupnicah, vsi delamo vse. V pozitivnem duhu in z dobro voljo, kar poleg začimb hrani vdahne tisto žlahtno. Pričnemo ob 10. uri in končamo ob 16. uri.Tudi tokrat bomo pripravili pojedino vege kuhinji v ponos!
VEDSKA KUHINJA 2
- MENI:
1. SABDŽI: cvetača, paprika, krompir, dimjen tofu (glavna zelenjavna jed)
2. SABDŽI: stročji fižol, paradižnik, jogurt, čičerkina moka (glavna zelenjavna jed)
3. BASMATI RIŽ: mandlji, fenel (priloga)
4. SAMOSE: mehki sirček, koruza, zelene olive, olivno olje, začimbe (delikatesa)
5. RAJTA: zlate kroglice namočene v jogurtu (solata z jogurtom)
6. SLADKI RIŽ: karamel, cimet, riž, mleko... (sladica)
7. KORENČKOVA HALVA: korenje, mandlji, žafran, sl. smetana, rozine ... (sladica)
8. ČATNI: banane, rozine, limona, začimbe (rahlo pikantna sladica)

Cena tečaja je 60 EUR.
Prijave sprejemamo na recepciji Joga studia Sadhana (pon. - čet., 17.00 - 21.00) Prijava velja ob plačilu, število udeležencev tečaja je omejeno. Več informacij dobite na 040 90 91 92 ali po mailu:
blaz@sadhana.si

Tečaji so namenjeni vsem ljubiteljem zdrave in okusne hrane, za vse gurmane, ki cenijo vegetarijansko hrano, pripravljamo različne kuharske tečaje. Potekajo v Ljubljani, večkrat na leto.

Ni komentarjev: