četrtek, 28. maj 2009

DELAVNICA


24. do 26. JULIJ 2009

3 DNEVNA JOGA DELAVNICA S FRANZEM ANDRINIJEM - bodi med prvimi petimi, ki se prijavijo in plačajo - dobiš joga blazino zastonj!




FRANZ ANDRINI, rojen v Sloveniji leta 1972, se z jogo in duhovnimi praksami ukvarja od svojega 17. leta starosti. Začel je z meditacijo, pri 20. letih ga je pot vodila v ašram v Nemčijo, kasneje pa v Indijo v Gorukul (tradicionalna joga šola), kjer se je pod vodstvom različnih mojstrov učil o jogi, mantrah, obredih, Sanskritu in Vedski filozofiji. Sedem let je živel samostansko življenje. Kasneje je spoznal Yogavisharada (jogijskega mojstra) Sri BNS Iyengar-ja in se dolgo učil pri njemu. V Indiji je ostal deset let, potem pa je tudi sam začel s poučevanjem joge. Preko praktičnih seminarjev in delavnic Franz širi učenje o razumevanju samega sebe in posameznikovega zdravja.


Več o Franzu: www.zendle.com and www.myspace.com/yogaandrini


Franz nas bo v teh treh dneh popeljal preko prakse in teorije prve serije Aštanga Vinjasa Joge. Spoznali se bomo z ezoričnim pomenom in vplivom telesnih položajev ali asan na celotno telo in um, kot ga iz roda v rod učijo jogijski učitelji - guruji v Indiji in kot je zapisano v najbolj znanih jogijskih zapisih. Osredotočili se bomo tudi na fizičen in zdravilen vpliv asan na človeka kot celoto.

Delavnica bo izbrana kombinacija intenzivne meditacije v gibanju, ki si prizadeva, da uravnotežimo vse notranje - duhovne in duševne aspekte … in nam bo odgovorila in pojasnila zakaj je Aštanga joga pravzaprav Kundalini joga.

Franz bo vsak dan po delavnici na razpolago za vprašanja in odgovore.

· Prijavi se in plačaj takoj (do 30.06.2009) - prvih 5 dobi zastonj joga blazino in 50% popust za 3 dni joge, sonca in morja = 65€

· Plačaj do 15.07. in dobiš 30% popusta = 91€

· Plačaj od 16.07. do dneva delavnice ali na dan delavnice = 130€

· Pridi samo v soboto in nedeljo (2 dni) = 90€

· Pridi samo za en dan - petek = 40€, sobota ali nedelja = 50€/dan

LOKACIJA

Delavnica bo potekala v Studiu Maja, Ferrarska 8, 6000 Koper, SLOVENIJA

PRENOČIŠČE

· v Studiu Maja kjer se bo delavnica odvijala: zastonj, vendar prinesite svoje blazine in spalne vreče

· v Hotelu Vodišek, ki se nahaja čisto blizu Studia Maja, na Ogrlici.

1 komentar:

Anja Brenko pravi ...

INFO in PRIJAVE
joga.soba@gmail.com
ali
040250777